Ugrás a tartalomra
nyereményhúzás
Tanjug

Kúlára lakás, Szabadkára autó került

2018-04-14
19:36
2018-04-15
12:52
Forrás
Szerbiai RTV
Ismét húzást tartottak a Vedd el a számlát és nyerj! játékban.

A nyeremények közül gazdára talált egy belgrádi lakás, 12 Fiat 500L típusú gépjármű és 20 vásárlási utalvány. Csaknem 83 millió számla érkezett be eddig. A nyeretlen borítékok továbbra is játékban maradnak. A következő húzás egy hét múlva lesz, és összesen még kétszer sorsolnak. Az akció célja a szürkegazdaság felszámolása. A belgrádi lakásnak Suzana Puškaš örülhet Kúláról, Petar Blesić és Kelemen Vér Eleonóra Szabadkáról pedig autót nyert.

Vedd el a számlát és nyerj!

Kapcsolódó tartalmak

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.

A boldogító igen

Ürményi Róbert, a Pannon RTV zentai stábjának munkatársa ma örök hűséget fogadott párjának, Szabó Rékának.