Ugrás a tartalomra
nyereményhúzás
Tanjug

Kúlára lakás, Szabadkára autó került

2018-04-14
19:36
2018-04-15
12:52
Forrás
Szerbiai RTV
Ismét húzást tartottak a Vedd el a számlát és nyerj! játékban.

A nyeremények közül gazdára talált egy belgrádi lakás, 12 Fiat 500L típusú gépjármű és 20 vásárlási utalvány. Csaknem 83 millió számla érkezett be eddig. A nyeretlen borítékok továbbra is játékban maradnak. A következő húzás egy hét múlva lesz, és összesen még kétszer sorsolnak. Az akció célja a szürkegazdaság felszámolása. A belgrádi lakásnak Suzana Puškaš örülhet Kúláról, Petar Blesić és Kelemen Vér Eleonóra Szabadkáról pedig autót nyert.

Vedd el a számlát és nyerj!

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Evelin kimondj az igent

A boldogító igen

Kimondta a boldogító igent Garai Róbertnek a Pannon RTV archiváló munkatársa, Horváth Evelin.