Ugrás a tartalomra

Látogatottsági rekordot döntött a Pannon RTV honlapja

2019-02-19
15:03
Forrás
Pannon RTV
A pannonrtv.com-ra február 14-én több mint 20 ezren kattintottak, ez az eddigi legjobb adatunk.

Az elmúlt egy évben dinamikusan fejlődött honlapunk, tavaly ilyenkor még 4 ezer alatt volt a napi látogatottság. A mostani rekordot jelentő 20 ezres szám 20 ezer külön látogatót jelent. A legtöbb embert az érdekességek és helyi témák érdeklik oldalunkon. Február 14-én például a legtöbben az influenzaveszély miatti tanítási szünetről szóló cikkünket olvasták. A pannonrtv.com-ot 80 százalékban Szerbiából böngészik, de népes bázisunk van Magyarországon és az EU más országaiban is.

Pannon RTV honlap

Most

18:29, Frissítve: 18:35

Vajdaságban Újvidéken keresnek legtöbbet

54 521 dinár volt januárban a nettó átlagfizetés Szerbiában. Ez névlegesen 4,1, reálisan 3,7 százalékkal magasabb összeget jelent az előző havihoz képest - közölte a Szerbiai Statisztikai Hivatal.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.