Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Legyen közös karácsonyfa Adán!

2021.12.08
12:10
2021.12.08
16:22
Forrás
Pannon RTV
Várják a gyerekek saját kezűleg készített díszeit, amelyek felkerülnek a közös karácsonyfára.
Pannon RTV

Újra közös karácsonyfát állítanak és díszítenek Ada községben, a tavalyi közösségi akció nagy sikere után. Az elmúlt évben a helyi civil szervezetek és művelődési egyesületek bevonásával több mint 500 gyerek készített ünnepi díszeket, 40 pedagógus részvételével. A szervezők idén december 15-ig várják az elkészült alkotásokat, amelyek december 16-án és 17-én kerülnek fel a karácsonyfára. A tervek szerint vízkereszt napjáig díszíti majd a közösségi tereket.

Pannon RTV

Sterbik Ildikó, programkoordinátor, a VMSZ Ada községi szervezete: „Az adai szorgos kezű gyermekek, a szüleik és az őket vezető pedagógusok fognak saját kezűleg díszeket elkészíteni. El kell mondani, hogy ezek a díszek készülhetnek bármilyen technikával és bármilyen anyagból, azaz egyedüli előfeltétel, hogy strapabírók legyenek, ugyanis az idő viszontagságait ki kell, hogy bírják.”

Ada
karácsonyfa
közös karácsonyfa
gyerekek
díszek
Sterbik Ildikó

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:59, Frissítve: 08:28

Reagált a forint gyengülésére az MNB

Erősödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizakereskedelemben a főbb devizákkal szemben, miután az előző nap történelmi árfolyammélypontot állított be.
07:39, Frissítve: 08:26

Ma kezdődik a Nyárhangoló fesztivál Palicson

A VM4K négynapos rendezvényén koncertekkel, közéleti, irodalmi, színházi kerekasztal-beszélgetésekkel, kirakodó vásárral, táncházzal, helytörténeti sétával és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Népszerű