Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Lehűlés érkezik

2020-09-17
13:04
Forrás
hidmet.gov.rs
Legalább 7-8 fokkal csökken a hőmérséklet.

Holnaptól visszaeshet a hőmérséklet térségünkben. Az időjósok szerint 23-24 fok körüli értékekre számíthatunk. Az eget felhők takarhatják.

A változó felhőzet után hétvégén több napsütésben lesz részünk, napközben 22-26 fok közötti csúcsértékeket mérhetünk. Több helyen is megélénkülhet a szél, és lehetnek felhők az égen. A meteorológusok szerint csapadékra nem kell számítani.

időjárás
hőmérséklet
lehűlés
napsütés
felhősödés
szél

Most

20:33, Frissítve: 22:01

Hamilton nyert, Grosjean rémes balesetet szenvedett

Az immár hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte ma a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, amelynek rajtja után a francia Romain Grosjean ijesztő balesetet szenvedett, de kisebb égési sérülésekkel megúszta a történteket.
19:27, Frissítve: 19:57

A Partizan legyőzte a TSC-t

4:0-s vereséget szenvedett a topolyai TSC Zentán a Partizantól a szerb labdarúgó Szuperliga 16. fordulójában.
18:47, Frissítve: 18:56

Karácsonyra készülődik Budapest

Habár a koronavírus-járvány miatt idén elmaradnak Budapesten a megszokott karácsonyi programok, már egy jó ideje ünnepi hangulat uralkodik a városban.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Újabb szigorítások lépnek életbe Szerbiában

Holnaptól december 3-ig a vendéglátóipari egységek, éttermek, kávézók, bárok, klubok, bevásárlóközpontok, színházak, mozik és más kulturális intézmények, játéktermek 18 órától hajnali 5 óráig nem üzemelhetnek.