Ugrás a tartalomra

Lezárták a Becsei úti átjárót Topolyán

2022.09.27
17:25
Forrás
Magyar Szó
Lezárták a Becsei úti átjárót Topolyán a Belgrád–Budapest gyorsvasút vonalának építkezési munkálatai miatt.

A munkálatok jelenlegi fázisában a vasúti átjárókat kezdik kiépíteni. Két vágányt építenek és Topolya község területén összesen hat átjárót fognak kialakítani. A Zentai úton jól halad a gépjármű-, kerékpáros- és gyalogosforgalom számára az aluljáró építése, ugyanakkor az átjárón a forgalom zavartalan. Kedden viszont a Becsei úton található vasúti átjárót lezárták a forgalom előtt az ott elkezdett munkálatok miatt, és előreláthatóan mintegy fél évig nem lehet majd ezen az úton közlekedni. Ebben az időszakban a polgárok csak a Zentai úton tudnak átkelni a vasúton.

Topolya
lezárás

Most

18:13, Frissítve: 18:20

Ronaldo 1200. mérkőzése

Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.
17:48, Frissítve: 17:59

Ónos eső, csúszós utak

Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.