Ugrás a tartalomra

Lezárták a Becsei úti átjárót Topolyán

2022.09.27
17:25
Forrás
Magyar Szó
Lezárták a Becsei úti átjárót Topolyán a Belgrád–Budapest gyorsvasút vonalának építkezési munkálatai miatt.

A munkálatok jelenlegi fázisában a vasúti átjárókat kezdik kiépíteni. Két vágányt építenek és Topolya község területén összesen hat átjárót fognak kialakítani. A Zentai úton jól halad a gépjármű-, kerékpáros- és gyalogosforgalom számára az aluljáró építése, ugyanakkor az átjárón a forgalom zavartalan. Kedden viszont a Becsei úton található vasúti átjárót lezárták a forgalom előtt az ott elkezdett munkálatok miatt, és előreláthatóan mintegy fél évig nem lehet majd ezen az úton közlekedni. Ebben az időszakban a polgárok csak a Zentai úton tudnak átkelni a vasúton.

Topolya
lezárás

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű