Ugrás a tartalomra

Ma este 20.30-tól Adni Öröm!

2017-12-20
16:28
2017-12-20
22:29
Forrás
Pannon RTV
Médiaházunk idén a Szabadkai és a Zentai Közkórház, valamint a szabadkai Vöröskereszt javára gyűjt adományokat. Az élő műsor ideje alatt és után is bárki küldheti felajánlásait.

Folyamatosan készülődnek a stúdióban. A 20 órai híradó után ugyanis kezdődik a Pannon Televízió jótékonysági műsora, az Adni Öröm!

A műsor ideje alatt meglepetések is lesznek. Sztárvendég is érkezik a stúdióba. A műsorvezetők pedig már nagyon készülnek az esti startra.

Zvekán Péter, műsorvezető, Adni Öröm!: „Ezek a műsorok az utolsó pillanatig készülnek, úgy születnek meg. Nem csak ez és nem azért mert felelőtlenek vagyunk, ez mindig ilyen. Hogy mi miden lesz a műsorban, lesznek színészek, lesznek komoly emberek, lesznek szórakoztató emberek, lesz bohócdoktor és gyermekpszichológus és még sok minden más.”

Idén három intézményt segít a Pannon RTV. Egyike a szabadkai Vöröskereszt, amelyen keresztül a szegény sorsú családokat támogatjuk, tartós vagy friss élelmiszerekkel, ruhaneműkkel, vagy akár tűzifával. Emellett a Zentai és a Szabadkai Közkórházak is adományokban részesülnek.

Tomin Kovács Laura, műsorvezető, Adni Öröm!: „A két kórház esetében pedig pénzösszegekre számítunk, hiszen a Zentai Közkórház gyermekosztályának nagy szüksége van egy életfunkciókat követő monitorra, ehhez szeretnénk hozzájárulni, míg a Szabadkai Közkórház Gyermeksebészetén a mellékhelyiséget szeretnék felújítani, itt ebbe szeretnénk belesegíteni.”

Ne feledjék, felajánlásaikat egész este és a következő napokban is várjuk.

Adni öröm

Most

18:51, Frissítve: 19:49

Országos céllövő búvárverseny Szabadkán

Országos céllövő búvárversenyt és vajdasági nyílt bajnokságot tartottak ma Szabadkán. A sétaerdei medencében több mint 30 versenyző és 12 klub mérte össze ügyességét.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.