Ugrás a tartalomra

Ma rajtol a Kanizsa Feszt

2021.06.24
12:21
Forrás
Magyar Szó
A rendezvény háromnapos, csütörtöktől szombatig várják a kikapcsolódni vágyókat a magyarkanizsai vásártéren.

A szervezők gazdag programokkal készültek az idei fesztiválra, kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra érdekes programot. A koncertek tekintetében a szervezők igyekeztek minél több generációt megszólítani.

Az idei fellépők között van a Road zenekar, Molnár Bé és Joerjunior, Metzker Viktória, Energia, de AK26 formáció és Ex-Yu Bend koncert is lesz. A három napra szóló bérlet 2000 dinárba kerül, amelyet a helyszínen lehet megvásárolni.

A péntekre és szombatra szóló kombinált jegy 1500 dinár. Ha valaki egy napra szeretne kilátogatni az eseményre, az csütörtökön 800 dinárért, pénteken és szombaton pedig 1000-1000 dinárért teheti meg.

Kanizsa Feszt
fesztivál
zene
Magyarkanizsa
koncert

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.