Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Ma startol a Közügyek

2021.01.25
15:50
2021.01.25
21:18
Forrás
Pannon RTV
A szerkesztőségünkben a nap folyamán javában készültek a témákkal a kollégák. A Pannon Televízió hírháttérműsorát minden hétköznap 18 óra 5 perctől, a televíziós híradónk után láthatják.
Pannon RTV/Payeta Maurice

A hétfői Közügyekre készít szerkesztőségi összefoglalót a koronavírus elleni oltásokról Farkas Athéne, a hírháttérműsor szerkesztő-műsorvezetője.

„Az a különbség a híradós és a közügyekes bejátszás között, hogy míg a híradós egy-egy településről szól és onnan helyből konkrétan tudósít, egy átfogó közügyekes anyag, ami egy szerkesztőségi összeállítás, az felöleli a különböző régióban zajlott történéseket is.”

Pannon RTV/Payeta Maurice

A hosszú szünet után az első műsort Kozma Zoltán szerkesztő-műsorvezető vezeti. Lendületesen vágott bele a munkába.

„Mindenki tudja hozni a saját témáit, és azt szeretem benne, hogy amikor bent van a stúdióban a vendég, akkor kérdezhetünk, beszélgethetünk és ha valami érdekes történet felé megy el a beszélgetés, akkor azt még jobban ki tudjuk fejteni. Alapvetően én egy kíváncsi ember vagyok és szeretek sokat kérdezni.”

Pannon RTV/Payeta Maurice

Juhász Gábor, a műsor felelős szerkesztője elmondta, hogy hogyan készülnek a hétre.

„Nagyon sok visszajelzést kaptunk, hogy várják már, hogy ismét megjelenjen a képernyőn a hírháttérműsorunk. Aktuális témákkal foglalkozunk természetesen kicsit bővebben, kicsit utánajárósabban. Tehát benne lesz az immunizáció. Mindent elmondunk majd a jelenleg kapható vakcinákról, az oktatás megszervezéséről.”

Hozzátette, hogy külön öröm a szerkesztőség számára, hogy élőben tudnak vendégeket fogadni a stúdióban.

Közügyek
Pannon TV
Kozma Zoltán
Juhász Gábor
Farkas Athéne

Most

13:03, Frissítve: 13:24

Folytatódnak a harcok Ukrajnában

Eddig 1908-an adták meg magukat a körülzárt mariupoli Azovsztal acélműből – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. Az Azovsztal üzem blokádja folytatódik – tette hozzá.
10:56, Frissítve: 11:05

Roland Garros - Đoković a favorit

A címvédő és világelső Novak Đoković számít favoritnak a férfiaknál, míg a nőknél a világranglista-vezető Iga Swiatek a legesélyesebb a vasárnap kezdődő 126. francia nyílt teniszbajnokságon..

Népszerű