Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Ma startol a Közügyek

2021.01.25
15:50
2021.01.25
21:18
Forrás
Pannon RTV
A szerkesztőségünkben a nap folyamán javában készültek a témákkal a kollégák. A Pannon Televízió hírháttérműsorát minden hétköznap 18 óra 5 perctől, a televíziós híradónk után láthatják.
Pannon RTV/Payeta Maurice

A hétfői Közügyekre készít szerkesztőségi összefoglalót a koronavírus elleni oltásokról Farkas Athéne, a hírháttérműsor szerkesztő-műsorvezetője.

„Az a különbség a híradós és a közügyekes bejátszás között, hogy míg a híradós egy-egy településről szól és onnan helyből konkrétan tudósít, egy átfogó közügyekes anyag, ami egy szerkesztőségi összeállítás, az felöleli a különböző régióban zajlott történéseket is.”

Pannon RTV/Payeta Maurice

A hosszú szünet után az első műsort Kozma Zoltán szerkesztő-műsorvezető vezeti. Lendületesen vágott bele a munkába.

„Mindenki tudja hozni a saját témáit, és azt szeretem benne, hogy amikor bent van a stúdióban a vendég, akkor kérdezhetünk, beszélgethetünk és ha valami érdekes történet felé megy el a beszélgetés, akkor azt még jobban ki tudjuk fejteni. Alapvetően én egy kíváncsi ember vagyok és szeretek sokat kérdezni.”

Pannon RTV/Payeta Maurice

Juhász Gábor, a műsor felelős szerkesztője elmondta, hogy hogyan készülnek a hétre.

„Nagyon sok visszajelzést kaptunk, hogy várják már, hogy ismét megjelenjen a képernyőn a hírháttérműsorunk. Aktuális témákkal foglalkozunk természetesen kicsit bővebben, kicsit utánajárósabban. Tehát benne lesz az immunizáció. Mindent elmondunk majd a jelenleg kapható vakcinákról, az oktatás megszervezéséről.”

Hozzátette, hogy külön öröm a szerkesztőség számára, hogy élőben tudnak vendégeket fogadni a stúdióban.

Közügyek
Pannon TV
Kozma Zoltán
Juhász Gábor
Farkas Athéne

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.