Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ma visszatérünk a megszokott műsorfolyamunkhoz

2019-01-21
16:20
2019-01-21
17:45
Forrás
Pannon RTV
Ismét magazinműsorokkal, élő hírháttérrel és még több saját gyártású tartalommal várjuk nézőinket.

December 14-én Vadlövő Gabriella köszönt el önöktől a Közügyek nevében. Az ünnepi szünet után, viszont ma már gőzerővel folyik a munka a pihenő utáni első adásra.

Farkas Athéne, szerkesztő-műsorvezető: „Felkészültünk. Sok minden történt a szünet ideje alatt, úgyhogy bőven van témánk az első hétre, és nem csak az elsőre, hanem a további hetekre is. Követjük az aktualitásokat, és feldolgozzuk azokat a legfontosabb dolgokat, amik a szünetben történtek.”

A délután 5 és este fél 9 között jelentkező műsorfolyamban a jól bevált tartalmakkal várjuk önöket. Kicsit a stúdió díszlete is megváltozott.

Juhász Gábor, felelős szerkesztő, Közügyek: „A Közügyek hírháttérműsort igyekszünk érdekesebbé tenni. A vendégeink továbbra is politikusok, önkormányzati vezetők, gazdasági vezetők, különböző oktatásügyi megbízottak és tőlük kérdezzünk a legfontosabb, lakosságot érintő témákban.”

A magazinműsoraink is visszatérnek a megszokott időkben. A vajdasági kulturális események kalauza, ahogy már megszokhatták, Husnyák Andrea lesz vasárnaponként 18 órakor.

Husnyák Andrea, szerkesztő, Vitrázs: „A kulturális események igazából folyamatosak, előre nehezen megjósolhatók, hogy melyek lesznek éppen műsoron, ami biztos, hogy a közel jövőben lesz a magyar kultúra napja, és erről részletesen beszámolunk, illetve az aktuális színházi premierekről, koncertekről, tehát nyilván minden olyan kulturális tartalomról, ami Vajdaságban történik és aktualitása van.”

A kultúra mellett a különböző sportok szerelmesei sem maradnak tartalom nélkül a Pannon Televízióban. Közkedvelt műsorunk, a Sporthétfő is heti rendszerességgel számol be majd Vajdaság sporteseményeiről.

Dóró Alen, szerkesztő, Sporthétfő: „A legtöbb sportágban télen szünet szokott lenni, így a mi műsorunk is kicsit pihent, most azonban újult erővel jövünk ismét hétfőnként öt órakor, és hát olyan nagy újdonság nem lesz a műsorban, továbbra is a vajdasági sporteseményekkel fogunk foglalkozni, úgyhogy aki kíváncsi a régió legfrissebb sporthíreire, az mindenképpen válassza műsorunkat.”

Mindezek mellett a többi megszokott magazinműsor is képernyőre kerül. Kéthetente csütörtökön 19 órától jelentkezik a Hitünk. Pénteken a termelők műsora, a Pannon Gazda várja a nézőket. Emellett visszatér az uniós hétköznapokat bemutató .EU is.

Pannon RTV
Közügyek
Sporthétfő

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:15, Frissítve: 21:06

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.