Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Magyarkanizsa kínálata a hűsölni vágyóknak

2021.07.29
11:35
2021.07.29
17:31
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsai Tisza-part évről évre bővülő kínálata kellemes környezetet nyújt a pihenni, hűsölni vágyóknak a nagy melegben. Az elmúlt napokban is sokan kihasználták a jó időt Magyarkanizsánál.

Ma délelőtt is népes volt a magyarkanizsai Tisza-part. A kemping területén az idei évben is sok a lakókocsi, a sátor. Az idelátogatók elégedettek a vízparti lehetőségekkel.

Slavoljub Marić, Szabadka: „Pillanatnyilag két hete itt vagyok állandó jelleggel, viszont összességében májustól szeptemberig itt töltöm az időmet. Ami a tábort illeti, minden rendben van.”

Pannon RTV

A helyi medencéket is sokan látogatják. Főként gyerekek népesítették be a fürdőhelyet ma délelőtt. A helyi Kovács Krisztián és barátai is gyakran járnak le megmártózni a medencékben és a Tiszában: „Leginkább edzünk, de délután, amikor lejövünk, akkor a barátokkal szórakozunk. A víz néha hideg, de legtöbbször meleg szokott lenni.”

Pannon RTV

A helyiek is elégedettek a Tisza-parti lehetőségekkel, hiszen minden adott ahhoz, hogy kellemes környezetben kikapcsolódhassanak.

Püspök György, Magyarkanizsa: „Végül is mindent meg lehet találni, van medence, lehet röplabdázni, mi főleg úszunk, mert úszással vergődünk a gyerekkel, tehát aki akar, az talál magának programokat, meg vannak éttermek, tehát mindent meg lehet szerintem találni.”

Pannon RTV

A Tiszában is sokan megmártóznak, hiszen most kellemes, közel 27 fokos a folyó hőmérséklete. A magyarkanizsai Tóth József kisunokájával látogatott le a Tiszához: „Meghűsölünk a vízben egy kicsikét, aztán elmegyünk a medencébe egy kicsikét fürödni, hűvöst keresünk, fagyizunk, játszunk a gyerekekkel, az unokákkal, de nehéz elviselni ezt a hőséget, gyereknek, felnőttnek mindenféleképp, de muszáj ezzel élni.”

Magyarkanizsánál tehát minden adott ahhoz, hogy eltöltsünk egy kellemes napot a folyóparton.

Magyarkanizsa
Tisza
Tisza-part
medence
kemping

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.