Ugrás a tartalomra
Pixabay/pixel2013

A magyarok is egyre többet költenek Bálint-napi ajándékokra

2020-02-13
23:11
Forrás
MTI
A Bálint-napi költések 17 százalékkal, a készülődés alatti vásárlások összege pedig több mint 30 százalékkal nőtt az elmúlt három évben.

A Mastercard egy 53 ország adatait feldolgozó tanulmány alapján arról számol be, hogy az olyan hagyományos ajándékokkal szemben, mint amilyen a virág vagy az ékszer, a legtöbb vizsgált országban egyre népszerűbb meglepetések az élmények. A hotelfoglalások értéke például 22 százalékkal nőtt.

A magyarok is egyre többet költenek kedvesükre Valentin-napon. Tavaly február 14. előtt 33 százalékkal több pénzt fordítottak ékszerre, mint 2017-ben, míg a virágboltokban 163 százalékkal hagytak ott többet.

Bálint-nap
ajándék
ékszer

Most

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.