Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mai modern slágerek a vintage korszak zenei stílusában

2018-07-20
13:18
2018-07-20
16:56
Forrás
Pannon RTV
Csütörtökön zenés estet tartottak a VM4K udvarán. A kellemes nyáresti hangulatot a szabadkai Night Cruisers Trió szolgáltatta.

Régi és új slágereket hallhatott a közönség, kicsit más hangzásvilágban feldolgozva a VM4K teraszán, a Night Cruisers Trió tolmácsolásában. Sóti Juli, énekes, Night Cruisers Trió: „Olyan régi és új slágereket dolgozunk fel a 20-as, 30-as évek stílusában, amik igazán új köntöst kapnak. Itt gondolok a Guns N' Rosestól kezdve, Britney Spearsen át egészen Ed Sheeranig. Nagyon széles palettát ölel magába az egész.”

Varga Iván, a zenekar alapítója arról mesélt, hogy valójában milyen zenei világot képvisel a Night Cruisers zenekar. „Maga a zenekar 12 évvel ezelőtt alakult. Ez egy partyzenekarnak indult, sőt a mai napig az. Az eredeti felállás héttagú. Ez a mai felállás ennek egy szűkített változata, mert ahogy felmértük a piacot, igény van ilyen kisebb felállásokra is.”

A VM4K kulturális referense, Szabó Zsuzsanna elmondta, azért választották a Night Cruisers Trió, mert kellemes nyáresti hangulatot tudnak teremteni. „Augusztusban úgy gondoltuk, hogy mivel meleg van, nyár, és itt van ez a gyönyörű udvarunk, koncerteket szervezünk. Voltak már nálunk többen, és mi úgy tudjuk, azt vettük észre, hogy a Night Cruisers Trió, illetve a Night Cruisers maga is nagyon populáris és közkedvelt a vajdaságiak körében, emiatt választottuk őket.”

A VM4K klubhelyiségében és udvarán főleg a zenéé és a zenekaroké lesz a főszerep a nyár folyamán.

Night Cruisers
VM4K
zene
pop

Most

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.