Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Már csak néhány órán át lehet szavazni

2019-12-11
13:00
2019-12-11
13:48
Forrás
Pannon RTV
A voksokat éjfélig várjuk a rajzokra és a videókra az Adni öröm Facebook-oldalán.

A voksokat éjfélig várjuk. Aki a legtöbb lájkot gyűjti be alkotásával, családi, adventi kirándulást nyer Budapestre a Studio Present felajánlásából, a második díj pedig egy éves családi belépő a palicsi állatkertbe. Van olyan rajz, aminek már több mint másfél ezer szavazata van, de nyomában is szoros a verseny. Az eredmény az utolsó pillanatig változhat, így érdemes lájkolni kedvenceinket. Egy személy akár több alkotásra is leadhatja voksát. Fontos, hogy a közönségszavazás esetében a videók és a rajzok egyenlő esélyekkel indultak, és az alkotó kora sem számít. Az eredményt természetesen közzétesszük az Adni öröm oldalon, és a Pannon RTV holnapi hírműsoraiban is.

Szombaton lesz a Pannon RTV karácsonyi kreatív műsorának díjátadó ünnepsége. A zsűri által kiválasztott 36 alkotót és a két közönségdíjast székházunkban, egy nagyszabású tévéműsor felvételének keretében ajándékozzuk meg. A gyerekeket óriási karácsonyfával, zenés, táncos és humoros produkciókkal, valamint természetesen rengeteg, értékes jutalommal várjuk a díjátadóra. Ugyanezen a napon az Adni öröm pályázat rajzaiból összeválogatott kiállítás is megnyílik médiaházunk földszinti tanácstermében. A díjazottak mellett egyéb alkotások is láthatók a január közepéig látogatható tárlaton. Az Adni öröm című műsort a Pannon Televízió szenteste, vagyis december 24-én 20:30-kor tűzi műsorra.

szavazás
Adni öröm
rajz
videó
nyeremény
ajándék
lájkolás
karácsony
Pannon Televízió
Pannon RTV
pályázat

Most

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.