Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Már csak néhány órán át lehet szavazni

2019.12.11
13:00
2019.12.11
13:48
Forrás
Pannon RTV
A voksokat éjfélig várjuk a rajzokra és a videókra az Adni öröm Facebook-oldalán.

A voksokat éjfélig várjuk. Aki a legtöbb lájkot gyűjti be alkotásával, családi, adventi kirándulást nyer Budapestre a Studio Present felajánlásából, a második díj pedig egy éves családi belépő a palicsi állatkertbe. Van olyan rajz, aminek már több mint másfél ezer szavazata van, de nyomában is szoros a verseny. Az eredmény az utolsó pillanatig változhat, így érdemes lájkolni kedvenceinket. Egy személy akár több alkotásra is leadhatja voksát. Fontos, hogy a közönségszavazás esetében a videók és a rajzok egyenlő esélyekkel indultak, és az alkotó kora sem számít. Az eredményt természetesen közzétesszük az Adni öröm oldalon, és a Pannon RTV holnapi hírműsoraiban is.

Szombaton lesz a Pannon RTV karácsonyi kreatív műsorának díjátadó ünnepsége. A zsűri által kiválasztott 36 alkotót és a két közönségdíjast székházunkban, egy nagyszabású tévéműsor felvételének keretében ajándékozzuk meg. A gyerekeket óriási karácsonyfával, zenés, táncos és humoros produkciókkal, valamint természetesen rengeteg, értékes jutalommal várjuk a díjátadóra. Ugyanezen a napon az Adni öröm pályázat rajzaiból összeválogatott kiállítás is megnyílik médiaházunk földszinti tanácstermében. A díjazottak mellett egyéb alkotások is láthatók a január közepéig látogatható tárlaton. Az Adni öröm című műsort a Pannon Televízió szenteste, vagyis december 24-én 20:30-kor tűzi műsorra.

szavazás
Adni öröm
rajz
videó
nyeremény
ajándék
lájkolás
karácsony
Pannon Televízió
Pannon RTV
pályázat

Most

12:47

Orbán Viktor bemutatta kormánya szerkezetét

Orbán Viktor magyar miniszterelnök kedd reggel bemutatta a Fidesz-KDNP frakciószövetségnek kormánya szerkezetét, a minisztereket és ismertette feladataikat - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Népszerű