Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Marad a ragyogó napsütés

2020-08-20
21:15
2020-08-20
21:57
Forrás
hidmet.gov.rs, koponyeg.hu
Néhány napig még napos időben lesz részünk, viszont vasárnaptól lehűlés kezdődik térségünkben - olvasható az előrejelzésekben.
Pannon RTV

 Frontmentes marad az idő, a csúcshőmérséklet 30 fok körül alakul pénteken és szombaton. A hét utolsó előtti napján még bátran tervezhetünk akár strandolást is, igazi kirándulóidő lesz. Vasárnap Vajdaság területén azonban több helyen megnövekszik a felhőzet és elered az eső, így szükségünk lesz az esernyőkre. A jövő hét eleje enyhe időt hoz, 26 fokos csúcsok várhatók helyenkénti záporokkal, zivatarokkal.

Pannon RTV
időjárás
lehűlés
strandidő
enyhe
zápor
zivatar

Most

19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.
19:02, Frissítve: 19:13

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.