Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Marad a tavaszias idő

2021-02-23
07:50
Forrás
Szerbiai RTV
Ma reggel sokfelé párás, ködös időre ébredhettünk, majd napközben egyre nagyobb területen süt ki a nap, de helyenként felhősebb, párásabb maradhat az idő.

Számottevő csapadék nem várható. Gyenge, mérsékelt marad a nyugati, északnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet hajnalban -2 és +6, a legmagasabb délután 14 és 20 fok között alakulhat. Szerdán az alacsonyabban fekvő területeken hűvösebb időre és ködre kell számítani, de napközben a legmagasabb hőmérséklet a 15 fokot is elérheti.

időjárás-előrejelzés
időjárás

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.