Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Maszkos csirke

2020-08-06
12:30
Forrás
hirado.hu, Daily Mail
Eldobható arcmaszk darabkák kerültek az egyik nemzetközi gyorséttermi lánc népszerű harapnivalójába.

A gondatlanság miatt kis híján megfulladt egy hatéves brit kislány. A cég elnézést kért és vizsgálja az eset körülményeit. A Daily Mail beszámolója szerint az eset a Londontól 55 kilométerre délre fekvő Aldershot városában történt még kedden. Egy 32 éves négy gyermekes anyuka a gyorsétterembe vitte gyerekeit. Laura Arber arra lett figyelmes, hogy hatéves lánya elkezdett fuldokolni, miután megkóstolta a ropogós csirkefalatokat. Gyorsan meghánytatta, és akkor döbbenten látta, hogy kék színű, eldobható arcmaszk darabkák jöttek elő. De egy másik csirkefalatban is találtak maszkdarabot. 

csirke
maszk
Anglia

Most

11:01, Frissítve: 11:17

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant egy Mig-21-es repülőgép Loznica közelében. Nem megerősített források szerint az egyik pilóta életét vesztette, a másikat keresik. Hamarosan bővebben...
10:45, Frissítve: 10:57

Szedjetek szét - ismét telt ház előtt

A járványügyi előírások szigorú betartása mellett újra telt ház előtt játszották a Szedjetek szét című előadást a Kosztolányi Dezső Színházban, Szabadkán.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.