Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Mától ismét 7 és 19 óra között dolgozik két határátkelő

2022.01.16
09:01
2022.01.16
12:01
Forrás
MTI
A Királyhalom-Ásotthalom, valamint a Bajmok-Bácsalmás határátkelőhely az ünnepek elmúltával mától újra a megszokott időben, 7 órától 19 óráig működik - közölték az illetékesek.

A többi átkelő az eddig megszokott rendben tart nyitva, így egyebek között a Horgos-Röszke autópálya-határátkelőhely és a Kelebia-Tompa átkelő 24 órában, a Horgos-Röszke közúti átkelő pedig 7 és 19 óra között működik. Az utazók az összes határátkelő nyitvatartásáról, valamint a várakozási időkről a police.hu oldalon is tájékozódhatnak.

határ
Királyhalom
Királyhalom-Ásotthalom
Bajmok
Bajmok-Bácsalmás határátkelő

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.