Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Még a hétvégére is meleget jósolnak

2019-10-22
15:22
Forrás
Pannon RTV
A héten még biztosan kitart térségünkben a vénasszonyok nyara a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint.

Sok napsütésre számíthatunk szerdán, felhők helyenként előfordulhatnak. Csütörtökön és pénteken azonban már a felhők sem árnyékolják be a meleg, napos időt. Reggelenként helyenként pára és köd is képződhet. A nappali legmagasabb hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul, még éjszakánként 14 fokig hűl majd le a levegő. A hétvégén ugyancsak meleg és száraz időre van kilátás. A meteorológusok előrejelzése szerint október végéig tarthat az indián nyár, utána pedig fokozott lehűlés várható.

idojárás
időjárás előrejelzés
vénasszonyok nyara

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.