Ugrás a tartalomra
Pixabay

Még mindig akadozik a Facebook és az Instagram

2019-03-14
10:30
2019-03-14
12:15
Forrás
Pannon RTV
Szerdán jelentették az első hibákat a közösségi oldalak egyes felhasználói. Valószínűleg globális leállásról lehet szó, mert rövid idő alatt a világ minden tájáról érkeztek hibajelentések.

A  közösségi oldalakon egyesek nem tudnak bejegyzést közzé tenni, vagyis posztolni. A Facebbok Twitteren reagált a leállásra. Azt írták, hogy tisztában vannak a problémával és dolgoznak annak mielőbbi elhárításán. Hozzáteszik, hogy nem DDoS (terheléses) támadásról van szó.

Facebook
Instagram

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.