Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Még pár napig tart a hőség, utána fellélegezhetünk

2022.07.04
12:41
Forrás
RHMZ
A napsütéses, tikkasztó napok után szerdán érkezik a felfrissülés térségünkbe. A hét hátralevő részében fokozatosan csökken a hőmérséklet.

Kedden még 35, szerdán és csütörtökön 30, pénteken pedig már 26 fok lesz. Hétvégén se hagyjuk otthon az esernyőnket, többfelé záporokra, heves zivatarokra kell számítani. Erős lesz az északi-északnyugati szél. Jövő héten folyamatosan melegszik az idő, 28 és 34 fok között alakul a hőmérséklet.

Megterhelő napok várnak az idősekre és a szívbetegekre, így ők lehetőleg kerüljék a nehéz fizikai megterhelést. A frontérzékenyeknél fejfájás, migrén, keringési problémák, illetve vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. Továbbra is ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásra.

hőség
lehűlés
időjárás

Most

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.