Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Petros Giannakouris

Megbénította a havazás Athént

2021.02.16
21:55
2021.02.16
22:17
Forrás
euronews.hu
Több negyedben szünetelt az áramszolgáltatás, ráadásul éppen akkor, amikor többfelé mínusz 15 fokot mértek.

Már reggel elkezdett esni a hó, aminek következtében az egész város közlekedése megbénult. A legtöbb buszt és villamost leállították a belvárosban és már a kompok sem futottak ki a szigetvilág felé. A hatóságok arra kérték az embereket, hogy csak nagyon szükséges esetben induljanak el otthonról. Sokak életét jelentősen megnehezítette a hóvihar.

havazás
Athén

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.