Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megérkezett az igazi ősz

2018-10-21
10:18
2018-10-21
10:33
Forrás
Tanjug
Ma reggel borongós, szürke időre ébredhettünk. Mindez kitart egészen az előttünk álló hét közepéig. Az illetékesek fokozott figyelemre intik az autósokat a lehetséges csapadék és ködfoltok miatt.

Hétfőn és kedden pár fokkal melegebb lehet: a maximum 16-17 fok körül alakul, de az eget felhők borítják majd. Szerdán és csütörtökön ismét 11 fokra hűl a hőmérséklet az előrejelzések szerint. Ismét felerősödhet a szél és sűrűbben fordulhat elő csapadék is. A jövő hétvégére valamivel melegebbet jósolnak. A 16 fokos maximum mellett, napsütés is lehet szombaton és vasárnap.

Vasárnap délelőtt mérsékelt a forgalom a szerbiai utakon, a késő délutáni és esti órákban növekedhet az autók száma a közutakon - jelenti a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség. Leginkább az autópálya fizetőkapuinál, valamint a nagyobb városok bejáratainál lehet forgalomnövekedésre számítani. A szövetség közleményében hozzáteszi, hogy napközben és este bárhol kialakulhat csapadék Szerbia területén, továbbá elvétve ködre is számítani lehet, így a közlekedésben résztvevőknek fokozottan kell figyelniük

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.