Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megérkezett az igazi ősz

2018-10-21
10:18
2018-10-21
10:33
Forrás
Tanjug
Ma reggel borongós, szürke időre ébredhettünk. Mindez kitart egészen az előttünk álló hét közepéig. Az illetékesek fokozott figyelemre intik az autósokat a lehetséges csapadék és ködfoltok miatt.

Hétfőn és kedden pár fokkal melegebb lehet: a maximum 16-17 fok körül alakul, de az eget felhők borítják majd. Szerdán és csütörtökön ismét 11 fokra hűl a hőmérséklet az előrejelzések szerint. Ismét felerősödhet a szél és sűrűbben fordulhat elő csapadék is. A jövő hétvégére valamivel melegebbet jósolnak. A 16 fokos maximum mellett, napsütés is lehet szombaton és vasárnap.

Vasárnap délelőtt mérsékelt a forgalom a szerbiai utakon, a késő délutáni és esti órákban növekedhet az autók száma a közutakon - jelenti a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség. Leginkább az autópálya fizetőkapuinál, valamint a nagyobb városok bejáratainál lehet forgalomnövekedésre számítani. A szövetség közleményében hozzáteszi, hogy napközben és este bárhol kialakulhat csapadék Szerbia területén, továbbá elvétve ködre is számítani lehet, így a közlekedésben résztvevőknek fokozottan kell figyelniük

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.