Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megérkezett az igazi ősz

2018-10-21
10:18
2018-10-21
10:33
Forrás
Tanjug
Ma reggel borongós, szürke időre ébredhettünk. Mindez kitart egészen az előttünk álló hét közepéig. Az illetékesek fokozott figyelemre intik az autósokat a lehetséges csapadék és ködfoltok miatt.

Hétfőn és kedden pár fokkal melegebb lehet: a maximum 16-17 fok körül alakul, de az eget felhők borítják majd. Szerdán és csütörtökön ismét 11 fokra hűl a hőmérséklet az előrejelzések szerint. Ismét felerősödhet a szél és sűrűbben fordulhat elő csapadék is. A jövő hétvégére valamivel melegebbet jósolnak. A 16 fokos maximum mellett, napsütés is lehet szombaton és vasárnap.

Vasárnap délelőtt mérsékelt a forgalom a szerbiai utakon, a késő délutáni és esti órákban növekedhet az autók száma a közutakon - jelenti a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség. Leginkább az autópálya fizetőkapuinál, valamint a nagyobb városok bejáratainál lehet forgalomnövekedésre számítani. A szövetség közleményében hozzáteszi, hogy napközben és este bárhol kialakulhat csapadék Szerbia területén, továbbá elvétve ködre is számítani lehet, így a közlekedésben résztvevőknek fokozottan kell figyelniük

időjárás

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.