Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megérkezik végre az igazi tél?

2023.02.01
10:34
Forrás
Szerbiai RTV, RHMZ
Vajon milyen időnk lesz februárban? Annyi biztos, hogy folytatódik a változékony időjárás térségünkben, a csapadákos időjárás is jelen lesz hó és eső formájában - jelenti a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.

Az előrejelzések szerint a mai nap lesz a legmelegebb a hónapban, napközben néhol akár 12 fokot is mérhetünk. Február első heteiben többnyire borult lesz felettünk az ég, és helyenként esni is fog.

Az előttünk álló hétvégén viharos erejű széllökésekre is fel kell készülnünk, ekkor nagyobb mennyiségű csapadék, akár hó is várható - figyelmeztetnek a meteorológusok.

időjárás
tél

Most

17:29, Frissítve: 17:37

Tapasztalatszerző körúton

Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, magyar miniszteri biztos tapasztalatszerzés céljából munkatársaival Belgrádba és Dél-Bánátba látogatott.
16:37, Frissítve: 18:02

A hírös debellácsi nagyvásár

A torontálvásárhelyi híres debellácsi nagyvásár az idén ünnepli 150 éves fennállását. Az első tavaszi vásár nagyon jól alakult, a helyiek és a szervezők szerint rég nem volt ilyen nagy az érdeklődés.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.