Ugrás a tartalomra
Pixabay/pixel2013

Meghalt Igor Starović, a Divlji kesten együttes frontembere

2022.05.17
17:47
2022.05.17
17:53
Forrás
Telegraf
Az énekes-dalszerző 56 éves korában, rövid betegség után hunyt el. Igor Starović tíz évig volt a Divlji kesten tagja.

Az együttes 1992-ben alakult és rövid idő alatt a közönség kedvence lett. Öt stúdióalbumot készítettek, legismertebb slágereik a "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Nataša", és a "Gori, gori, srce moje". Több ezer koncertet tartottak ország- és világszerte, számos zenei díjat kaptak. Igor Starović egyébként végzettsége szerint okleveles archeológus volt, a zene mellett erre a munkára is jutott ideje, de szenvedélyes kosárlabdázó hírében is állt.

meghalt
elhunyt

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:35

Waldorffeszt Zebegényben

Emberközpontú oktatási módszer, amely elsősorban a gyerekek gyakorlati, kreatív és szociális képességeik fejlesztésére koncentrál - ez a Waldorf-pedagógia.
18:23, Frissítve: 18:36

Ünnepelnek a martonosiak

Magyarkanizsa község egyik legrégebbi települése műsorsorozat keretében ünnepli fennállásának 100 éves, írott dokumentumokban is lejegyzett múltját.
16:23, Frissítve: 20:03

Állóháború, országos légiriadó

Az éjszaka folyamán több ukrán városból is robbanásokról érkeztek jelentések, és légiriadót rendeltek el az országban. Szeverodonyecket ugyan át kellett adniuk az oroszoknak, a szomszédos Liszicsanszkban azonban még kitartanak az ukrán erők.

Népszerű