Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megint hétvégére romlik el az idő

2022.04.13
09:37
2022.04.13
09:46
Forrás
Szerbiai RTV, idokep.hu
Fokozatosan növekszik a hőmérséklet környékünkön. A mai nap folyamán akár a 20 Celsius-fokot is elérheti a hőmérő higanyszála.

Éjszaka 6 fok körül alakul a hőmérséklet.

Az elkövetkező napokban is kitart a meleg, tavaszias idő. Egészen péntekig.

A hétvégére azonban csökkenhet pár fokot a hőmérséklet. Vasárnap már legfeljebb 12-13 fokot mérhetünk.

Csapadékra egyelőre nincs kilátás, de felhős lesz az ég felettünk.

időjárás
felmelegedés
napsütés

Most

19:14, Frissítve: 19:21

Olcsóbb lett a disznóhús

Néhány hét alatt közel 100 dinárt a csökkent a sertés élő súlyának kilogrammonkénti ára. Jelenleg mintegy 200 dinárt adnak kilogrammjáért, viszont az ár naponta ingadozik.
16:29, Frissítve: 16:35

Európa újabb válaszút előtt

Ne hagyjuk, hogy az illegális migráció és a menekültkérdés összemosásával a valóban rászorulóknak fordítsanak hátat - Hölvényi György sajtóközleménye.
15:22, Frissítve: 19:07

Újvidék Város napja

Ma van Újvidék Város napja. 1748 február elsején emelte Mária Terézia szabad királyi városi rangra Újvidéket. A 275. évfordulóról a Szerb Nemzeti Színházban emlékeztek meg politikusok, közéleti személyek.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.