Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Vörös Gábor

Megkezdődött a szolnoki Tiszavirág Fesztivál

2018-06-19
22:53
2018-06-20
12:13
Forrás
Pannon RTV
Immáron tizenharmadik alkalommal ad otthont az alföldi város ennek a több napos gasztrokulturális és zenei fesztiválnak. A Pannon Rádió a helyszínről exkluzív interjúkkal jelentkezik.

Bár a kérészek násztánca rég lezajlott a Tiszán, mégis a Tiszavirág Fesztivál újdonságokkal, több színpaddal és finom ételekkel-italokkal várja a látogatókat, belépődíj ezúttal sincs. Parkmozi, gasztroutca, zenekanapé, kézműves sörök és minőségi borok, utcazenészek, kirakodóvásár és Szolnok város vendégszeretete várja az idelátogatókat!

A jó hangulaton kívül több érdekes zenész és együttes látogat el egészen szombatig a helyszínre, ahol a magyarországi tudósítónk Vörös Gábor kérdezi őket!

Pénteken bemutatkozik az Aurevior és szólóban a Gangsta Zolee és a Kartell gitárosa Takács Vilmos "Vilkó" illetve szombatona Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon képviselő AWS frontembere Siklós Őrs a Pannon Presszóban az FM 91.5-ön!

Szolnok
Tiszavirág Fesztivál

Most

02:36, Frissítve: 02:45

Megszűnik a vatikáni női magazin

Lemondott a Vatikán női magazinjának alapítója és szerkesztőbizottsága azzal az indokkal, hogy kampány indult a hiteltelenítésükre, miután a lapban elítélték az apácákat ért szexuális visszaéléseket.
23:57, Frissítve: 00:28

A színházi világnap üzenete

A kubai Carlos Celdrán rendező, író, színház igazgató üzenetét olvassák fel világszerte az idei színházi világnapon, március 27-én, szerdán az előadások előtt a színházakban.
20:29, Frissítve: 21:35

Elhunyt Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró

Hosszan tartó betegség után 67 éves korában elhunyt a szabadkai születésű Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró. Karrierét a Subotičke Novine hetilapnál kezdte. Élete nagy részét hivatásának szentelte.
20:21, Frissítve: 20:29

Hideg éjszakák, napsütéses nappalok

Tavaszias napsütéses időre számíthatunk térségünkben a következő napokban. Az északi, északnyugati szelet sokfelé erős vagy élénk lökések kísérik.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.