Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Vörös Gábor

Megkezdődött a szolnoki Tiszavirág Fesztivál

2018-06-19
22:53
2018-06-20
12:13
Forrás
Pannon RTV
Immáron tizenharmadik alkalommal ad otthont az alföldi város ennek a több napos gasztrokulturális és zenei fesztiválnak. A Pannon Rádió a helyszínről exkluzív interjúkkal jelentkezik.

Bár a kérészek násztánca rég lezajlott a Tiszán, mégis a Tiszavirág Fesztivál újdonságokkal, több színpaddal és finom ételekkel-italokkal várja a látogatókat, belépődíj ezúttal sincs. Parkmozi, gasztroutca, zenekanapé, kézműves sörök és minőségi borok, utcazenészek, kirakodóvásár és Szolnok város vendégszeretete várja az idelátogatókat!

A jó hangulaton kívül több érdekes zenész és együttes látogat el egészen szombatig a helyszínre, ahol a magyarországi tudósítónk Vörös Gábor kérdezi őket!

Pénteken bemutatkozik az Aurevior és szólóban a Gangsta Zolee és a Kartell gitárosa Takács Vilmos "Vilkó" illetve szombatona Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon képviselő AWS frontembere Siklós Őrs a Pannon Presszóban az FM 91.5-ön!

Szolnok
Tiszavirág Fesztivál

Kapcsolódó tartalmak

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.

A boldogító igen

Ürményi Róbert, a Pannon RTV zentai stábjának munkatársa ma örök hűséget fogadott párjának, Szabó Rékának.