Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Vörös Gábor

Megkezdődött a szolnoki Tiszavirág Fesztivál

2018-06-19
22:53
2018-06-20
12:13
Forrás
Pannon RTV
Immáron tizenharmadik alkalommal ad otthont az alföldi város ennek a több napos gasztrokulturális és zenei fesztiválnak. A Pannon Rádió a helyszínről exkluzív interjúkkal jelentkezik.

Bár a kérészek násztánca rég lezajlott a Tiszán, mégis a Tiszavirág Fesztivál újdonságokkal, több színpaddal és finom ételekkel-italokkal várja a látogatókat, belépődíj ezúttal sincs. Parkmozi, gasztroutca, zenekanapé, kézműves sörök és minőségi borok, utcazenészek, kirakodóvásár és Szolnok város vendégszeretete várja az idelátogatókat!

A jó hangulaton kívül több érdekes zenész és együttes látogat el egészen szombatig a helyszínre, ahol a magyarországi tudósítónk Vörös Gábor kérdezi őket!

Pénteken bemutatkozik az Aurevior és szólóban a Gangsta Zolee és a Kartell gitárosa Takács Vilmos "Vilkó" illetve szombatona Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon képviselő AWS frontembere Siklós Őrs a Pannon Presszóban az FM 91.5-ön!

Szolnok
Tiszavirág Fesztivál

Kapcsolódó tartalmak

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.