Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Meglátogattuk Topolya község idei első babáját Pacséron

2022.01.06
12:07
2022.01.06
17:32
Forrás
Pannon RTV
A pacséri Pesti Krisztina és Gáspár Olivér gyermeke látta meg elsőként a napvilágot 2022-ben Topolya községben. Gáspár Viktor érkezése nagy örömet hozott a család számára. Stábunk Pacséron látogatta meg a kisfiút és szüleit.
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Éjfél után harminc perccel született Gáspár Viktor, aki az év első babája lett a topolyai szülészeten. A kisfiú 2990 grammal és 49 centiméterrel jött a világra.

Pesti Krisztina: „Nagyon örültünk neki, hogy ő lett az első kisbaba. Voltak kis problémák, több volt a magzatvíz, voltak fájásaim és a doktornő mondta, hogy menjek be vizsgálatra és maradjak bent, és megszületett éjfél után harminc perccel a pici. Boldogok voltunk mindannyian, újévi ajándéknak tökéletes volt.”

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Gáspár Olivér, Viktor édesapja elmondta, nagyon boldog volt a kórházból kapott örömhír hallatán, ő ugyanis a kisfiú születésekor otthon izgult és várta a fejleményeket.

„Nem tudtam magamhoz térni egy órán keresztül. Délután egy óra körül mentem be hozzájuk. Mondták, hogy kap majd ajándékokat, és mondták, hogy 80 ezer dináros támogatást kaptunk a topolyai községtől az első babára.”

A család a községi támogatás mellett a Vöröskereszttől és az egészségháztól is kapott ajándékcsomagot, amelyek ruhákat, krémeket és az ellátáshoz szükséges további eszközöket tartalmaztak.

Pacsér
Topolya
baba
született

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.