Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Meglepetés fánk és kreatív jelmezek Magyarkanizsán

2019-02-23
08:40
2019-02-23
19:11
Forrás
Pannon RTV
Gyomor nem maradt üresen Magyarkanizsán, a pénteki Farsangifánk-faláson. Az édes falatok mellett érdekes programokkal várták a gyerekeket a szervezők.

Volt aki hercegnőnek, míg más kalóznak öltözött a magyarkanizsai Farsangifánk-faláson. A gyerekeknek tartott zenés és kézműves foglalkozásra mindenki kreatív jelmezben érkezett.

Raffai Gergő: „Én az egyik meséből a Kokó meséből a kisfiú vagyok, a főszereplő.”

A jelmezek egyes elemeit a helyszínen készítették el a foglalkozás keretein belül. Szlifka Lilianna az ismert Jégvarázs című rajzfilm Elza hercegnőjének öltözött. Jelmezéhez Lila kiegészítőket készített: „Csillagokkal és tollakkal díszítem. Azt szeretném, ha a jelmezem teljesen farsangos lenne.”

A helyi Kuckó nagycsaládosok egyesülete szervezésében megtartott program fénypontja a meglepetés fánk volt, amelyet az egyik helyi cukrászda biztosított a gyerekek részére.

Varga Nagy Kornélia, alapító tag, Kuckó Magyarkanizsa Község Nagycsaládosainak Egyesülete: „A mai napot tulajdonképpen közösen szervezzük a cukrászdával. A Rózsa Rózsa cukrászda felkeresett bennünket és felajánlotta a fánkokat, így nagy örömmel szerveztük meg ezt a rendezvényt.”

A közös fánkfalás után táncos mulatságot is szerveztek a gyerekeknek.

Magyarkanizsa
Kuckó
farsang

Most

09:59, Frissítve: 10:04

Meghalt a Diamond Princess két utasa

Ketten meghaltak a koronavírus okozta betegségben a japán partoknál veszteglő, korábban karanténban tartott hajó utasai közül. Mindkét áldozat 80 év körüli volt.
08:46, Frissítve: 08:52

Mit hoz a tavasz?

A meteorológusok szerint Európában átlagon felüli hőmérsékletre számíthatunk, de lesznek szélsőséges, viharos időszakok is.
08:34, Frissítve: 08:41

Idegenforgalmi Vásár Belgrádban

Egyiptom a díszvendége a ma nyíló, 42. alkalommal megrendezett belgrádi Idegenforgalmi Vásárnak, amelyen mintegy 700 kiállító vesz részt több mint 40 országból.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.