Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Meglepetés fánk és kreatív jelmezek Magyarkanizsán

2019-02-23
08:40
2019-02-23
19:11
Forrás
Pannon RTV
Gyomor nem maradt üresen Magyarkanizsán, a pénteki Farsangifánk-faláson. Az édes falatok mellett érdekes programokkal várták a gyerekeket a szervezők.

Volt aki hercegnőnek, míg más kalóznak öltözött a magyarkanizsai Farsangifánk-faláson. A gyerekeknek tartott zenés és kézműves foglalkozásra mindenki kreatív jelmezben érkezett.

Raffai Gergő: „Én az egyik meséből a Kokó meséből a kisfiú vagyok, a főszereplő.”

A jelmezek egyes elemeit a helyszínen készítették el a foglalkozás keretein belül. Szlifka Lilianna az ismert Jégvarázs című rajzfilm Elza hercegnőjének öltözött. Jelmezéhez Lila kiegészítőket készített: „Csillagokkal és tollakkal díszítem. Azt szeretném, ha a jelmezem teljesen farsangos lenne.”

A helyi Kuckó nagycsaládosok egyesülete szervezésében megtartott program fénypontja a meglepetés fánk volt, amelyet az egyik helyi cukrászda biztosított a gyerekek részére.

Varga Nagy Kornélia, alapító tag, Kuckó Magyarkanizsa Község Nagycsaládosainak Egyesülete: „A mai napot tulajdonképpen közösen szervezzük a cukrászdával. A Rózsa Rózsa cukrászda felkeresett bennünket és felajánlotta a fánkokat, így nagy örömmel szerveztük meg ezt a rendezvényt.”

A közös fánkfalás után táncos mulatságot is szerveztek a gyerekeknek.

Magyarkanizsa
Kuckó
farsang

Most

06:50, Frissítve: 07:34

Határinfó

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.
23:22, Frissítve: 23:39

A kávé lehet az elhízás elleni harc kulcsa

A Nottinghami Egyetem tudósai felfedezték, hogy a kávé képes stimulálni az energiaégetésben szerepet játszó barna zsírszövetet, ami kulcsfontosságú lehet az elhízás és a cukorbetegség elleni harcban.
22:32, Frissítve: 22:40

Feltárják a waterlooi csatamező kórházát

A waterlooi csatamező tábori kórházát az európai szövetséges csapatokat vezető wellingtoni herceg hozott létre Mont-St-Jeanban. Feltételezik, hogy legalább hatezer sebesültet láttak el itt.

Népszerű