Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Meglepetés fánk és kreatív jelmezek Magyarkanizsán

2019-02-23
08:40
2019-02-23
19:11
Forrás
Pannon RTV
Gyomor nem maradt üresen Magyarkanizsán, a pénteki Farsangifánk-faláson. Az édes falatok mellett érdekes programokkal várták a gyerekeket a szervezők.

Volt aki hercegnőnek, míg más kalóznak öltözött a magyarkanizsai Farsangifánk-faláson. A gyerekeknek tartott zenés és kézműves foglalkozásra mindenki kreatív jelmezben érkezett.

Raffai Gergő: „Én az egyik meséből a Kokó meséből a kisfiú vagyok, a főszereplő.”

A jelmezek egyes elemeit a helyszínen készítették el a foglalkozás keretein belül. Szlifka Lilianna az ismert Jégvarázs című rajzfilm Elza hercegnőjének öltözött. Jelmezéhez Lila kiegészítőket készített: „Csillagokkal és tollakkal díszítem. Azt szeretném, ha a jelmezem teljesen farsangos lenne.”

A helyi Kuckó nagycsaládosok egyesülete szervezésében megtartott program fénypontja a meglepetés fánk volt, amelyet az egyik helyi cukrászda biztosított a gyerekek részére.

Varga Nagy Kornélia, alapító tag, Kuckó Magyarkanizsa Község Nagycsaládosainak Egyesülete: „A mai napot tulajdonképpen közösen szervezzük a cukrászdával. A Rózsa Rózsa cukrászda felkeresett bennünket és felajánlotta a fánkokat, így nagy örömmel szerveztük meg ezt a rendezvényt.”

A közös fánkfalás után táncos mulatságot is szerveztek a gyerekeknek.

Magyarkanizsa
Kuckó
farsang

Kapcsolódó tartalmak

Most

23:10

Vasárnap elnököt választ Ukrajna

Az ukrán elnökválasztás második fordulójában végleg eldől, marad-e az ország államfője Petro Porosenko, vagy átveszi a helyét Volodimir Zelenszkij, a humorista-színész-producer elnökjelölt.
16:59, Frissítve: 19:13

Szép időnk lesz húsvétkor

Kellemes tavaszi időre van kilátás a húsvéti időszakban. A többfelé kialakuló felhőzet időnként megzavarhatja a napsütést. Lehűlés a következő napokban sem várható.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.