Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Dominic Lipinski

Megmutatta kisfiát Harry herceg és Meghan Markle

2019.05.08
18:35
2019.05.08
21:48
Forrás
Pannon RTV
Harry herceg és Meghan Markle fia az Archie Harrison Mountbatten-Windsor nevet kapta.

Fotó:Tanjug/AP/Dominic Lipinski

A hétfőn hajnalban született babáról ezek az első fotók, amiket a széles közönség is láthat. A boldog szülők a windsori kastély Szent György-termében pózolnak a kicsivel, akit fehér takaróba burkoltak.

Fotó:Tanjug/AP/Chris Allerton

Meghan is fehéret visel. Arca fáradt, de boldog, hasát bővebb szabású ruha takarja. A pár a sajtó néhány kérdésére is válaszolt: elmondták, hogy a baba nagyon nyugodt. Harry herceg azzal viccelődött, hogy a gyereknek már most van némi arcszőrzete. Még csak pár napja vált szülővé, de élvezi minden pillanatát a szülői létnek.

Harry herceg

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.