Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián/Illusztráció

Megnyílt Szlovákia első erdőfürdője

2020-08-09
09:50
2020-08-09
09:58
Forrás
M1
A kassa megyei Vinnában az érintetlen természet és épített örökség felfedezésére buzdítják a kirándulókat.

Az élmény testnek és léleknek kínál felüdülést, és segít visszatalálni a természethez. Az újonnan kialakított erdőfürdőben legfeljebb 20 fős csoportokat fogadnak, hogy a vendégek számára minél személyesebbé tegyék a látogatást. Lehetőséget kapnak, hogy befelé forduljanak, önmagunkra és a környezetük részleteire figyeljenek, saját bőrükön tapasztalják meg az erdő jótékony erejét. Egy ősi gyógymóddal is megismerkedhetnek a látogatók, illetve a gyógynövények felhasználásáról tanulhatnak. Kassa megye idegenforgalmi kampányaiban idén a szülőföld szépségeire kívánják felhívni a figyelmet.

erdőfürdő
Szlovákia
első
megnyílt
Kassa

Most

16:45

Hamilton nagy fölénnyel a pole pozícióban

A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Orosz Nagydíj időmérő edzésén Szocsiban, így a vasárnapi futamon ő indulhat majd az élről.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.