Ugrás a tartalomra
Sajam etno hrane i pića

Megnyílt a XV. Nemzetközi Etno Ételek és Italok Vására Belgrádban

2021.11.25
20:05
2021.11.25
20:11
Forrás
Pannon RTV
Több mint háromszáz olyan vállalkozás mutatkozik be, amelyek hagyományos élelmiszert, kézműves- és kézművesterméket, valamint biotermesztésű alapanyagokból készült ételeket és italokat készítenek.
Sajam etno hrane i pića

A Belgrádi Vásár által szervezett rendezvény megnyitóján Nenad Ivanišević, tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkár azt mondta, tény, hogy a vajdasági turisztikai piac Belgrád felé irányul, a vásáron pedig bemutatják Vajdaság sokszínűségét. Hozzátette: a tartományi kormány és a titkárság pályázatain keresztül több mint 500 millió dinárt fektettek be a gazdaság és a turizmus megsegítésére a mögöttünk álló évben.

Sajam etno hrane i pića
Belgrád

Most

16:03, Frissítve: 17:19

Döntetlent játszott a TSC

A TSC a szerb Szuperliga tizenkilencedik fordulójában döntetlenre mérkőzött a niši Radnički ellen. A topolyai együttesnek a bírói ráadásban sikerült megmentenie az egy pontot, így maradt a táblázat alsó házában.
15:35

Továbbra is kétezernél kevesebb új fertőzött

Továbbra is kétezer alatt van az újonnan regisztrált koronavírusos betegek száma Szerbiában. A friss adatok szerint 1 884 új fertőzöttet vettek nyilvántartásba a csaknem 16 ezer elvégzett tesztből. Vajdaságban mintegy 10 000 aktív fertőzöttről tudni.

Népszerű