Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A megszokottnál hűvösebb hétvégében lesz részünk

2020-07-18
12:46
Forrás
RHMZ
Holnap se hagyjuk otthon az esernyőket, többfelé lehet zápor, zivatar.

A csúcshőmérséklet sem fogja a nyarat idézni, a legmelegebb órákban általában 22-24 fokig kúszik majd a hőmérő higanyszála.

Hétfőn és kedden átmeneti csapadékszünet jön és a csúcshőmérséklet is 30 fok körül alakulhat. Szerdán azonban ismét jönnek a felhők, többfelé lehet eső, zápor, vagy zivatar.

eső
zápor
időjárás
időjárás-előrejelzés

Most

15:34

Meghalt Larry King

Az amerikai televíziózás legendás alakja, a CNN korábbi műsorvezetője, tudósítója 87 éves korában egy Los Angeles-i kórházban hunyt el.
14:50, Frissítve: 17:26

Oltás az Újvidéki Vásár területén

Az Újvidéki Vásár egyes csarnokában szerda óta végzik a tömeges immunizációt. Első nap 1300-an, pénteken pedig már 2200-an vették fel a védőoltást. A kínai Sinopharm vakcinából kedden 5500 adag érkezett a városba, a napokban még ugyanennyi jött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Csökkent a sertés felvásárlási ára

Decemberben több országból importáltak hízót, malacot Szerbiába, így a helyi termelő áron alul kénytelen eladni a jószágokat. A gabonaárak is emelkedtek, emiatt a takarmány áremelkedésével is számolni kell. Emellett késnek az állami támogatások is.