Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Megtréfálhat az időjárás, érdemes rétegesen öltözni

2019-11-11
16:50
2019-11-11
17:39
Forrás
Pannon RTV
Folytatódik az enyhe, őszies időjárás térségünkben. A napokban nem kell csapadékra számítani, többnyire napos és felhős időszakok váltogatják majd egymást.

Kellemes, őszies időjárásra ébredhettek ma Szabadkán. A napsütés ellenére viszont ajánlatos rétegesen öltözködni. Az esernyőre ezen a héten nem lesz szükségünk, hiszen az előrejelzések alapján csapadékra nem kell számítanunk.

Kedden leginkább a felhős időjárás lesz jellemző térségünkre. A nappali hőmérséklet 14 Celsius fok körül alakul majd. Szerdától sok napsütésre lehet számítani. Csütörtökön lesz a legmelegebb, akkor ugyanis 17 fokot mérhetünk majd.

A hét vége felé is folytatódik a napos, enyhe időjárás. Szombaton a nappali hőmérséklet 12 Celsius fok körül alakulhat, vasárnap 16 fokot is mérhetünk.

Fronthatás jelenleg nem terheli meg a szervezetünket. A gyakran változékony időjárás azonban megterhelő lehet a vérnyomáspanaszokkal, valamint a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők számára. Emellett erősödhetnek az ízületi fájdalmak is.

időjárás előrejelzés
időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:48

Koronavírus-helyzet Szabadkán

15 személyt vizsgáltak meg az elmúlt 24 órában a szabadkai Covid-rendelőben - közülük három pácienst tartottak bent további kezelésre a Szabadkai Közkórház fertőzőosztályán.
14:42

Érkezik a lehűlés

Egy hidegfront töri meg az elmúlt napok meleg, nyárias időjárását. Az esti órákban esőzéssel, viharos erejű széllökésekkel érkezik Szerbiába a lehűlés nyugati irányból.
13:28, Frissítve: 13:34

Leopárdokkal erősít a Magyar Honvédség

Az illetékesek szerint a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési program keretében megrendelt Leopard 2-es harckocsikkal új fejezet nyílik a Magyar Honvédség életében.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.