Ugrás a tartalomra
M2/screenshot

Megújult az M2 gyerekcsatorna

2020.10.01
13:22
Forrás
MTI
Új arculatot kapott a magyar közmédia legkisebbeknek szóló csatornája, melyet vidám figurák leptek el.

Felhúzható méhecske, táncra perdülő robot, bátran magasba törő játékrepülő, ők mind a reklám- és erőszakmentes M2 gyerekcsatorna új barátai - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában. A friss arculat is a csatorna ars poeticájának szellemében készült, vagyis a biztonságos tartalmi környezet mellé békés és igényes audiovizuális ingerek társulnak, igazodva a gyerekek fantáziájához. Vass Éva, M2 gyerekcsatorna igazgatója elmondta: az új arculati elemeket, így a logót is úgy alakították ki, hogy erősítse a csatorna szlogenjét: "az M2 a barátod". Daru Gábor, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. stratégiai irodavezetője hozzátette: fontosnak tartják, hogy a médiapiacon jelen legyen egy olyan csatorna, amely elé a gyerekek reggeltől estig bármikor szabadon leülhetnek és biztonságban vannak. 

gyerek
gyerekek
műsor
csatorna
gyermek

Most

21:47, Frissítve: 21:54

Franciaországban több tízezren tüntettek

Több tízezer francia vonult utcára csütörtökön az ország 170 városában, fizetésemelést követelve. A szakszervezetek és diákszervezetek felhívására köztisztviselők, a magánszektorban dolgozók, nyugdíjasok és gimnazisták együtt tüntettek.
20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Olcsóbb lett a műtrágya

Ennek oka az illetékesek szerint az, hogy csökkent a vásárlóerő. Van elegendő műtrágya az országban.