Ugrás a tartalomra
Molnár Lajkó Anett

Merse és a dédmama nyerte a fotópályázatot

2019-06-17
16:46
2019-06-17
17:06
Forrás
szabadmagyarszo.com
Kolléganőnk, Molnár Lajkó Anett legkisebb fiáról, Merséről és a dédmamájáról készült fotója lett az első helyezett a „Dédi, mesélj nekem” generációkon át című fotópályázaton.

A benyújtott pályamű lehetett véletlenszerűen megörökített pillanat vagy előre megtervezett fotográfia. A szervező, a Baba-Mama Magyarkanizsa Klub olyan felvételeket várt, amelyeken több generáció szerepel, a cél pedig a család fontosságának hangsúlyozása volt. A Molnár család ajándéka egy nyolcszemélyes családi tiszai hajókirándulás. A második helyezett Vijatov Pálma, míg a harmadik Csipak Balog Diana fotója lett. Különdíjban Almási Marietta képe részesült.

Molnár Lajkó Anett
Merse
Fotópályázat

Most

11:42, Frissítve: 11:50

Imola - Gyermekopera

Az Imola gyermekopera egy olyan projekt, melyet Szabadka kulturális örökségének ápolására és a Kisbajmokban található szélmalom 150 éves évfordulójának megünneplésére dolgoztak ki.
11:02, Frissítve: 11:19

Kishegyesen kezdte a tájolást a Tanyaszínház

Elkezdődött az echós színház turnéja. A premier előtt idén két helyszínen is látható az Y-elágazás, a Tanyaszínház ősbemutatója. A huszonöt tájolási helyszín közül szerdán az elsőt kipipálták.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.