Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Mérsékelt forgalom a szerbiai utakon

2021.05.04
08:01
2021.05.04
10:06
Forrás
Tanjug, police.hu
Mérsékelt forgalomra számíthatunk a szerbiai utakon délelőtt, azonban délután és este már többfelé lehet torlódás - tájékoztat a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

Dugók kialakulása főként Belgrádban és más nagyobb városokban lehetséges. A fizetőkapuknál megerősített kapacitással dolgoznak annak érdekében, hogy minél gyorsabb legyen a haladás. A határforgalom egyelőre zavartalan a police.hu információi alapján. Egyik határátkelőhelyen sem kell jelentősebb várakozási idővel számolniuk az arra utazóknak.

forgalom
Szerbiai Autó-Motoros Szövetség

Most

07:41

Jelentősen enyhültek a korlátozások Angliában

Jelentősen enyhültek a járványügyi korlátozások Angliában, bár a brit kormány továbbra is fokozott elővigyázatosságra intette a lakosságot, elsősorban a koronavírus indiai változatának egyes gócpontokban észlelt terjedése miatt.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.