Ugrás a tartalomra
Pannon RTV / Lukács Attila

Meztelenül sétált Nagybecskerek központjában

2021-01-15
19:01
2021-01-15
19:14
Forrás
Vajdaság Ma
A férfit az intézkedő rendőrök a városi kórházba szállították.

Reggel nyolc óra körül nem mindennapi látványra lettek figyelmesek a nagybecskerekiek: egy fiatal férfi meztelenül megmártózott a tó jéghideg vizében a kishídnál, majd egy sétát tett a város központjában - írja a Vajdaság Ma. Sokan a helyiek közül nem tudták mire vélni az esetet, azt hitték filmforgatás kellős közepébe csöppentek, vagy kandikamerások akarják őket megviccelni. Az igazság azonban sokkal prózaibb. Nem hivatalos értesülések szerint egy számos gonddal küszködő fiatalemberről volt szó, aki egykoron sikeres programozó volt, de miután felesége elhagyta, az alkoholba menekült.

rendőr
meztelen

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.