Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Mi a trend 2018-ban?

2018.06.14
21:05
2018.06.15
17:38
Forrás
Pannon RTV
Hosszú vagy rövid haj? Natúr vagy erőteljes smink? Mi a trend 2018-ban?

Egyebek mellett ezekre a kérdésekre kaptak választ azok, akik részt vettek a VM4K Nyári varázslat elnevezésű előadásán tegnap este, de olyan jó tanácsokat is kaphattak, mint például a strandon ne viseljünk sminket.


Megtelt a VM4K klubhelyisége, sokakat érdekelt hogyan viselje haját vagy sminkelje magát a nyáron, mi a trend 2018-ban. Harmat Anita sminkmester szerint bátran merjünk kilépni a komfortzónánkból és használjunk merészebb színeket. Idén a csillogó, arany színek dominálnak, azonban mindenkinek figyelnie kell a bőrtípusához illő smink elkészítésére.

Harmat Anita, sminkmester: „Akiknek sötét a hajuk, bőrük fehérebb, porcelán fehér, nekik inkább az erősebb sminkek, a szem-hangsúlyos sminkek állnak jól, mint például a fekete, ezüst, szürke, akár a fenyő zöld, sötétkék. Nekik célszerű kerülni a narancsos, sárga árnyalatokat, illetve a pasztell színeket.”

Pannon RTV/Szkocsovszki László

A szépségápolás azonban nem csak a smink felviteléből áll. Az ápolt haj és a szép frizura is nagy szerepet játszik. Idén a rövid haj és a frufru a menő - mondta Baranyi Imre. A mesterfodrász hozzátette, ettől függetlenül nem mindegy, ki milyen hosszú és formájú hajviseletet választ.

Baranyi Imre, mesterfodrász: „Globálisan kell nézni az arc formáját. Mert, ha valakinek hosszúkás az arca, akkor általában magas a homloka, akkor egy kis frufrut becsempészünk, ha hosszú nagyon a nyak, akkor hagyunk egy kis hosszabb fazont, tehát egészben kell nézni az embert, főként a személyiségét is meg kell vizsgálni, mert nagyon fontos, hogy a személyhez szabjuk a frizurát. Nem elég, hogy csak a divatot kövessük, mert hogyha csak azt követjük, kaphatunk valami olyasmit, ami nem lesz annyira kellemes.”

Pannon RTV/Szkocsovszki László

A frizurák elkészítése és a haj festése mellett arra is ügyelni kell, hogy óvjuk a hajunkat, főként nyáron. Nagyon fontos, hogy hidratáljuk, és hogy legalább egy, vagy kéthavonta vágassuk - mondta a mesterfodrász.

VM4K
smink
divat
Harmat Anita
Baranyi Imre

Most

15:24, Frissítve: 15:36

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.
15:12, Frissítve: 15:18

Napelemek 2000 hektáron

Napelemek szerbiai telepítéséről tárgyalnak az UGT Renewables LLC amerikai céggel – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.