Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A mikuláscsomagokat előadással köszönték meg

2019-12-07
18:32
2019-12-07
19:58
Forrás
Pannon RTV
Száz gyereknek kedveskedtek mikuláscsomaggal a szabadkai Újfalu Helyi Közösségben. A gyerekek is készültek, színes előadással köszönték meg a karácsonyi csomagokat.

Száz gyereknek kedveskedtek mikuláscsomaggal a szabadkai Újfalu Helyi Közösségben. A tagok pogácsával, muffinokkal, kürtöskaláccsal és forralt borral készültek az eseményre. A gyerekek is készültek, színes előadással köszönték meg a karácsonyi csomagokat.

Góli Csilla, az Újfalu Helyi Közösség közgyűlési elnöke elmondta, az esemény sok érdeklődőt vonzott: „Nagy az érdeklődés, ugyanis sikerült olyan műsorszámokat szerveznünk, ahol a résztvevők száma nagy. Fellép a mai műsorunkon a Kristal táncegyüttes tűzzsonglőr programmal, a Talentum népdalszekciója, illetve a Đuro Salaj Általános Iskola alsó osztályai. Nagyon örülünk, hogy sok nagyszülőt, illetve kis testvéreket látunk. Ha azt számoljuk, hogy több mint ötven fellépő lesz, akkor igen népes rendezvényt sikerült megszerveznünk.”

Szabadka
Újfalu helyi közösség
mikuláscsomag
Góli Csilla

Most

13:13, Frissítve: 13:40

Idén silányabb a nád minősége

A ködös, nyirkos időjárás miatti kényszerszünet után újraindult a nád vágása Erzsébetlak környékén. Egyre kevesebben végzik ezt az emberpróbáló munkát, pedig a nádat már gépekkel vágják.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.