Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A mikuláscsomagokat előadással köszönték meg

2019-12-07
18:32
2019-12-07
19:58
Forrás
Pannon RTV
Száz gyereknek kedveskedtek mikuláscsomaggal a szabadkai Újfalu Helyi Közösségben. A gyerekek is készültek, színes előadással köszönték meg a karácsonyi csomagokat.

Száz gyereknek kedveskedtek mikuláscsomaggal a szabadkai Újfalu Helyi Közösségben. A tagok pogácsával, muffinokkal, kürtöskaláccsal és forralt borral készültek az eseményre. A gyerekek is készültek, színes előadással köszönték meg a karácsonyi csomagokat.

Góli Csilla, az Újfalu Helyi Közösség közgyűlési elnöke elmondta, az esemény sok érdeklődőt vonzott: „Nagy az érdeklődés, ugyanis sikerült olyan műsorszámokat szerveznünk, ahol a résztvevők száma nagy. Fellép a mai műsorunkon a Kristal táncegyüttes tűzzsonglőr programmal, a Talentum népdalszekciója, illetve a Đuro Salaj Általános Iskola alsó osztályai. Nagyon örülünk, hogy sok nagyszülőt, illetve kis testvéreket látunk. Ha azt számoljuk, hogy több mint ötven fellépő lesz, akkor igen népes rendezvényt sikerült megszerveznünk.”

Szabadka
Újfalu helyi közösség
mikuláscsomag
Góli Csilla

Most

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.