Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Minden a hurkáról és a kolbászról fog szólni szombaton Adorjánon

2021.11.22
14:09
2021.11.22
16:39
Forrás
Pannon RTV
Tizedik alkalommal szervezik meg a Hurka- és Kolbászfesztivált.

A program hagyományos disznóvágással kezdődik, majd a versenyző csapatok számára szétosztják a húsokat. A versenyre az ötfős csapatok jelentkezését holnapig várják. A délelőtt folyamán több lakodalmas zenekar is fellép, délután pedig igazi sztárparádé várja az Adorjánra látogatókat.

Pannon RTV/Gál Hermina

Borsos Csaba szervező: „14 órakor szétosztjuk az idelátogatók részére a megsütött hurkát és kolbászt. 15 órától eredményhirdetés fog következni. Utána pedig vannak a sztárvendégek. Fél 5-től Lagzi Lajcsi fog fellépni, majd őt követi a Beatrice nagy koncertje 18 órától. 19:30-tól Zvonko Bogdan és a tamburásoknak a nagy koncertje lesz. 20 óra 20 perctől LL Junior lép fel, valamint az utolsó koncert az Irigy Hónaljmirigynek a koncertje.”

Hurka- és Kolbászfesztivál
Adorján
Borsos Csaba

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű