Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Minden szerbiai autósiskolának rendelkeznie kell gyakorlópályával

2018-09-13
19:09
Forrás
VajdaságMA
Az ehhez kapcsolódó rendelet október 25-e után lép életbe - mondta el Aleksandra Palavestrić, a belügyminisztérium illetékese.

Hozzátette: az autósiskolák rendelkezhetnek saját gyakorlópályával, de bérelhetnek is ilyen pályát. Halasztásra nem számíthatnak, így fennáll a veszélye, hogy csak egyharmaduk működhet tovább. Az autósiskolák szerint ez a beruházás nem kifizetődő, ezért megdrágulhat a jogosítvány megszerzése.

autósiskola

Most

17:55, Frissítve: 18:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.