Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Mindenki kap ajándékot, aki részt vett a Pannon RTV Adni öröm nevű kreatív pályázatán

2019.12.05
15:50
2019.12.05
19:12
A csomagokat már összeállítottuk.

A fiatal alkotók 24 darabos filctollkészletet, zsírszínest, víziszínest, temperát, ecseteket, festékpalettát és rajzlapot kapnak. Ezzel az ajándékkal szeretnénk megköszönni azt, hogy ilyen sokan jelentkeztek pályázatunkra, és hogy ennyi szép rajzzal, illetve videóval örvendeztettek meg minket. Összesen mintegy 1400 munkát vettünk át, a zsűri 36 díjat oszt ki, köztük 12 táblagépet, valamint két közönségdíj is gazdára talál. A részvételért járó ajándékcsomagokat és a névre szóló okleveleket a következő hetekben juttatjuk el a gyerekeknek.

Adni öröm
pályázat
ajándék
Pannon RTV

Most

21:37, Frissítve: 21:46

Élisabeth Borne lett az új francia miniszterelnök

Emmanuel Macron francia államfő az eddigi munkaügyi minisztert nevezte ki hétfőn új miniszterelnöknek a távozó Jean Castex helyére, aki a hagyományoknak megfelelően benyújtotta lemondását a három héttel ezelőtt újraválasztott köztársasági elnöknek.
19:21

Kijevbe utazik a Vatikán külügyminisztere

A szentszéki diplomáciát vezető Paul Richard Gallagher érsek szerdától Ukrajnában a vallási és politikai élet képviselőivel találkozik, valamint felkeresi a háborús helyszíneket - közölte a Szentszék Twitter-fiókján kedden.

Népszerű