Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Moholi népdalcsokor a Bodros zenekartól

2021.03.17
22:10
Forrás
Pannon RTV
Az adai Bodros tamburazenekar az egyik legsikeresebb vajdasági fiatal népzenei együttes.

2019-ben nagy sikereket értek el a Fölszállott a páva népzenei tehetségkutatón. Bodrosodik című első albumuk, a nemzeti összetartozás éve jegyében nemrég jelent meg a VM4K, a Szekeres László Alapítvány és a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség közös kiadásában. Az online lemezbemutatón Juhász Gábor beszélgetett a zenészekkel. A Közügyekben láthattak egy részletet a Bodros tamburazenekar moholi népdalcsokrából.

Mohol
Bodros tamburazenekar

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!