Ugrás a tartalomra

Mórahalom várja a vajdaságiakat

2023.03.13
22:17
2023.03.13
22:36
Forrás
Pannon RTV
A májusban kezdődő nyári strandszezonra készülnek. A Közügyek stábja az alkalmat kihasználva körülnézett a fürdőben és interjút készített Nógrádi Zoltán, mórahalmi polgármesterrel is.

Szerdától már ismét használható lesz a kültéri úszómedence. Március 15-e, a Szabad Magyar Sajtó napja alkalmából az újságírók számára rendeztek fogadást és sajtótájékoztatót a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben.

Egy átlagos napsütötte hétfői nap. A délelőtt folyamán folyamatosan érkeztek a fürdőzők Mórahalomra. Csaknem 60 százalékuk Szerbiából jön. Télen és ilyenkor tavasszal a legnépszerűbb és leglátogatottabb a kültéri wellness-medence és a kültéri gyógyvizes élménymedence. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben igen népszerűek a különféle szaunaszeánszok.

Hamarosan újabb fejlesztések is megvalósulhatnak, elsősorban energetikai vonatkozásban, de akár új medence is épülhet, uniós forrásokból. A fürdő életében a tavaszi időszak általában jelentős változásokat hoz. Ilyenkor építik fel a strandszolgáltatásokat.

A napi belépőjegy ára felnőtteknek 4 200 forint, kiemelt időszakban pedig 4 500. Mórahalom központjában kellemes kikapcsolódást nyújt a hangulatos park és a gyönyörű templom látványa. Közvetlenül a gyógyfürdővel szemben található étteremben olcsó és házias ételeket is fogyaszthatunk, a napi menüebéd mindössze 1 500 forint, azaz 500 dinár.

Mórahalom
strand
Közügyek

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:48, Frissítve: 18:01

Magyar szempontból fontos brazil siker a csehek ellen

A brazil együttes - a magyar válogatott szempontjából kedvezően - 30-27-re legyőzte a cseh csapatot a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.
15:41, Frissítve: 17:15

Felszabadítják az országot

December 17-én szabadítsuk fel Belgrádot, Vajdaságot, Kragujevacot, Kruševacot és Kraljevot, ezt követően tavasszal pedig Újvidéket! Erre szólította fel a választókat szombat este a tartományi székvárosban tartott kampánygyűlésén Marinika Tepić.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.