Ugrás a tartalomra
Pannon RTV / Kovács Róbert

Mórahalom várja a vajdaságiakat

2023.03.13
22:17
2023.03.13
22:36
Forrás
Pannon RTV
A májusban kezdődő nyári strandszezonra készülnek. A Közügyek stábja az alkalmat kihasználva körülnézett a fürdőben és interjút készített Nógrádi Zoltán, mórahalmi polgármesterrel is.

Szerdától már ismét használható lesz a kültéri úszómedence. Március 15-e, a Szabad Magyar Sajtó napja alkalmából az újságírók számára rendeztek fogadást és sajtótájékoztatót a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben.

Egy átlagos napsütötte hétfői nap. A délelőtt folyamán folyamatosan érkeztek a fürdőzők Mórahalomra. Csaknem 60 százalékuk Szerbiából jön. Télen és ilyenkor tavasszal a legnépszerűbb és leglátogatottabb a kültéri wellness-medence és a kültéri gyógyvizes élménymedence. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben igen népszerűek a különféle szaunaszeánszok.

Hamarosan újabb fejlesztések is megvalósulhatnak, elsősorban energetikai vonatkozásban, de akár új medence is épülhet, uniós forrásokból. A fürdő életében a tavaszi időszak általában jelentős változásokat hoz. Ilyenkor építik fel a strandszolgáltatásokat.

A napi belépőjegy ára felnőtteknek 4 200 forint, kiemelt időszakban pedig 4 500. Mórahalom központjában kellemes kikapcsolódást nyújt a hangulatos park és a gyönyörű templom látványa. Közvetlenül a gyógyfürdővel szemben található étteremben olcsó és házias ételeket is fogyaszthatunk, a napi menüebéd mindössze 1 500 forint, azaz 500 dinár.

Mórahalom
strand
Közügyek

Most

14:57, Frissítve: 15:33

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 15:34

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.
12:55

Vásárt tartottak Kispiacon

Az esemény megszokott, hiszen évtizedek óta minden hónap utolsó hétvégéjén szervezik meg, amelyre egész Vajdaság területéről érkeznek árusok és vásárlók is egyaránt.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.