Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Mosolytenger Gyermekfesztivál Zentán

2019.06.06
07:15
2019.06.06
19:11
Forrás
Pannon RTV
Tizedik alkalommal szervezi meg a zentai Ci-Fi Civil Központ a Mosolytenger Gyermekfesztivált a zentai Népkertben.

A családokat vasárnap délután kettő és nyolc óra között várják. Lesznek különböző feladatok, amelyekkel garasokat gyűjthetnek a gyerekek, a garasokért pedig bemehetnek majd a légvárakba vagy mászófalra mászhatnak, trambulinozhatnak, csónakázhatnak a medencében, valamint a motocrosst is kipróbálhatják. Vasárnapra már jó időt jósolnak, azonban a szervezők felhívják a figyelmet, hogy a zentai Népkert még igen sáros, ezért legyen a tarsolyban vízhatlan cipő.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Szalai Teodóra, munkatárs, Ci-Fi Civil Központ, Zenta: „A színpadon is folyamatosan lesz produkció, illetve az esti sztárvendégünk, este 7 órától pedig a Makám együttes lesz Magyarországról. De, aki a bábozást kedveli, azoknak lesz bábozó sarok is most idén, úgyhogy bábozhatnak is, és utána kézműveskedhetnek is a gyerekek. Gondolunk a kicsikre is, a 0-3 éveseknek meglesz a babavárosunk a sok-sok játékkal, köré épül most a zentai Baba-mama klub, külön csak a kicsiknek szóló játékok lesznek, illetve a zentai Otthon oktatók csapata is megérkezik, tehát igyekeztünk azt, amit eddig is szoktunk, azt biztosítani a gyerekeknek.”

Mosolytenger Gyermekfesztivál
Zenta
Ci-Fi Civil Központ
Szalai Teodóra

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.