Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Mosolytenger Gyermekfesztivál Zentán

2019-06-06
07:15
2019-06-06
19:11
Forrás
Pannon RTV
Tizedik alkalommal szervezi meg a zentai Ci-Fi Civil Központ a Mosolytenger Gyermekfesztivált a zentai Népkertben.

A családokat vasárnap délután kettő és nyolc óra között várják. Lesznek különböző feladatok, amelyekkel garasokat gyűjthetnek a gyerekek, a garasokért pedig bemehetnek majd a légvárakba vagy mászófalra mászhatnak, trambulinozhatnak, csónakázhatnak a medencében, valamint a motocrosst is kipróbálhatják. Vasárnapra már jó időt jósolnak, azonban a szervezők felhívják a figyelmet, hogy a zentai Népkert még igen sáros, ezért legyen a tarsolyban vízhatlan cipő.

Szalai Teodóra, munkatárs, Ci-Fi Civil Központ, Zenta: „A színpadon is folyamatosan lesz produkció, illetve az esti sztárvendégünk, este 7 órától pedig a Makám együttes lesz Magyarországról. De, aki a bábozást kedveli, azoknak lesz bábozó sarok is most idén, úgyhogy bábozhatnak is, és utána kézműveskedhetnek is a gyerekek. Gondolunk a kicsikre is, a 0-3 éveseknek meglesz a babavárosunk a sok-sok játékkal, köré épül most a zentai Baba-mama klub, külön csak a kicsiknek szóló játékok lesznek, illetve a zentai Otthon oktatók csapata is megérkezik, tehát igyekeztünk azt, amit eddig is szoktunk, azt biztosítani a gyerekeknek.”

Mosolytenger Gyermekfesztivál
Zenta
Ci-Fi Civil Központ
Szalai Teodóra

Most

13:32, Frissítve: 14:16

Húsvét a Pannon Televízióban

A Pannon TV is készül az ünnepekre. A rendkívüli helyzetben remek filmekkel és külön vallási műsorokkal tesszük színesebbé a húsvétot. A gyerekeket és felnőtteket egyaránt várjuk.

Népszerű