Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Motoros Mikulások

2018-12-06
11:34
2018-12-06
17:06
Forrás
Pannon RTV
A zentai M.C. Zyntharew motoros klub idén is megörvendeztette a bánáti és bácskai óvodások egy részét, Motoros Mikulás-akciójukkal. Szerdán és csütörtökön apró ajándékokkal lepték meg a legkisebbeket.

A zentai Bóbita óvoda kis növendékei ünnepi dalokkal várták a Mikulásokat. A hatéves Borsi Tamás is nagyon várta már a Motoros Mikulások érkezését, ugyanis otthon ma estére várják a Mikulást.

Borsi Tamás, Zenta:
„- Még nem, majd ma, ma este.
- Hogyan készülész a Mikulás-várásra?
- Egy verssel.
- Otthon megtisztítottad a cipődet?
- Igen.
- Miért szereted a Mikulást?
- Azért, mert mindig hoz ajándékokat.”

A hat éves Szorcsik Lara nagy örömmel újságolta, hogy családjukat már tegnap este meglátogatta a Mikulás: „Egy nagy csoki naptárt meg egy mikulásos színezőt és ceruzákat kaptam.”

A zentai motoros klubnál már hagyománnyá vált, hogy a Motoros Mikulások bejárják a környék óvodáit. Az idén már 10. alkalommal pattantak motorra, hogy beöltözve mosolyt csaljanak a gyerekek arcára.

Gábor Attila, titkár, M.C. Zyntharew motoros klub, Zenta: „A hideg téli napokba szeretnénk egy kis színt vinni a gyerekek világába. Ilyenkor be vannak zárva, bár kijönnek kicsit. Ezúttal is köszönjük az óvónőknek akik nagyon szépen felkészítik az óvodásokat a jöttünkre. Mindig énekkel, versekkel várnak minket, amit mi csokoládéval és cukorkával szoktunk jutalmazni.”

Az idei évben a zentai önkormányzat is támogatta a motorosok jótékonysági rendezvényét.

Mikulás
Zenta
motoros

Most

19:51

Semjén: Köszönet minden szavazónak!

Megköszönte a sok imádságot és a Fidesz aktivistáinak a munkáját Semjén Zsolt. Magyarország miniszterelnök-helyettese elmondta: hálás azért, hogy ilyen sokan kivették a részüket a munkából.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.