Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Motoros Mikulások

2018-12-06
11:34
2018-12-06
17:06
Forrás
Pannon RTV
A zentai M.C. Zyntharew motoros klub idén is megörvendeztette a bánáti és bácskai óvodások egy részét, Motoros Mikulás-akciójukkal. Szerdán és csütörtökön apró ajándékokkal lepték meg a legkisebbeket.

A zentai Bóbita óvoda kis növendékei ünnepi dalokkal várták a Mikulásokat. A hatéves Borsi Tamás is nagyon várta már a Motoros Mikulások érkezését, ugyanis otthon ma estére várják a Mikulást.

Borsi Tamás, Zenta:
„- Még nem, majd ma, ma este.
- Hogyan készülész a Mikulás-várásra?
- Egy verssel.
- Otthon megtisztítottad a cipődet?
- Igen.
- Miért szereted a Mikulást?
- Azért, mert mindig hoz ajándékokat.”

A hat éves Szorcsik Lara nagy örömmel újságolta, hogy családjukat már tegnap este meglátogatta a Mikulás: „Egy nagy csoki naptárt meg egy mikulásos színezőt és ceruzákat kaptam.”

A zentai motoros klubnál már hagyománnyá vált, hogy a Motoros Mikulások bejárják a környék óvodáit. Az idén már 10. alkalommal pattantak motorra, hogy beöltözve mosolyt csaljanak a gyerekek arcára.

Gábor Attila, titkár, M.C. Zyntharew motoros klub, Zenta: „A hideg téli napokba szeretnénk egy kis színt vinni a gyerekek világába. Ilyenkor be vannak zárva, bár kijönnek kicsit. Ezúttal is köszönjük az óvónőknek akik nagyon szépen felkészítik az óvodásokat a jöttünkre. Mindig énekkel, versekkel várnak minket, amit mi csokoládéval és cukorkával szoktunk jutalmazni.”

Az idei évben a zentai önkormányzat is támogatta a motorosok jótékonysági rendezvényét.

Mikulás
Zenta
motoros

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.