Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Motoros Mikulások

2018-12-06
11:34
2018-12-06
17:06
Forrás
Pannon RTV
A zentai M.C. Zyntharew motoros klub idén is megörvendeztette a bánáti és bácskai óvodások egy részét, Motoros Mikulás-akciójukkal. Szerdán és csütörtökön apró ajándékokkal lepték meg a legkisebbeket.

A zentai Bóbita óvoda kis növendékei ünnepi dalokkal várták a Mikulásokat. A hatéves Borsi Tamás is nagyon várta már a Motoros Mikulások érkezését, ugyanis otthon ma estére várják a Mikulást.

Borsi Tamás, Zenta:
„- Még nem, majd ma, ma este.
- Hogyan készülész a Mikulás-várásra?
- Egy verssel.
- Otthon megtisztítottad a cipődet?
- Igen.
- Miért szereted a Mikulást?
- Azért, mert mindig hoz ajándékokat.”

A hat éves Szorcsik Lara nagy örömmel újságolta, hogy családjukat már tegnap este meglátogatta a Mikulás: „Egy nagy csoki naptárt meg egy mikulásos színezőt és ceruzákat kaptam.”

A zentai motoros klubnál már hagyománnyá vált, hogy a Motoros Mikulások bejárják a környék óvodáit. Az idén már 10. alkalommal pattantak motorra, hogy beöltözve mosolyt csaljanak a gyerekek arcára.

Gábor Attila, titkár, M.C. Zyntharew motoros klub, Zenta: „A hideg téli napokba szeretnénk egy kis színt vinni a gyerekek világába. Ilyenkor be vannak zárva, bár kijönnek kicsit. Ezúttal is köszönjük az óvónőknek akik nagyon szépen felkészítik az óvodásokat a jöttünkre. Mindig énekkel, versekkel várnak minket, amit mi csokoládéval és cukorkával szoktunk jutalmazni.”

Az idei évben a zentai önkormányzat is támogatta a motorosok jótékonysági rendezvényét.

Mikulás
Zenta
motoros

Most

09:00

Tűz ütött ki a londoni állatkertben

Tűz ütött ki a londoni állatkertben - írja több külföldi hírügynökség. Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb állatkertjéből evakuálták az embereket, az állatokat biztonságos helyre szállították.
07:40

Megállt a havazás

Több mint 30 órányi havazás után az éjszaka folyamán Szerbia nagyobb részén megállt a hóesés.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.