Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mozogj az egészségért!

2022.05.10
14:27
2022.05.10
16:07
Forrás
Pannon RTV
Röplabdáztak, akadálypályát teljesítettek, falat másztak és még AKA fitneszeztek is a szabadkai Jovan Mikić Általános Iskola diákjai az idei sportnapon.

A sporttevékenységeket Mozogj az egészségért! jelmondattal szervezte meg a Szabadkai Közegészségügyi Intézet, az Óvó- és Edzőképző Szakfőiskola és a szabadkai Vöröskereszt. A mozgás és a sportolás fontosságára hívták fel a figyelmet.

Pannon RTV

Dr. Nada Kosić Bibić, a Szabadkai Közegészségügyi Intézet szakmunkatársa: „Ma ösztönözni szeretnénk őket, hogy élvezzék ezeket az aktivitásokat, hogy szeressék ezeket a tevékenységeket, mozgassák meg magukat, ami az ő örömükre, boldogságukra, szórakozásukra szolgál. Egészségügyi dolgozókként felhívjuk a figyelmet arra, hogy fizikai aktivitás nélkül nincs megfelelő növekedés és fejlődés, ha a gyerekekről és fiatalokról beszélünk.”

sportnap
Jovan Mikić Általános Iskola
Dr. Nada Kostić Bibić
Szabadka

Most

08:21, Frissítve: 08:33

Az eső vízesésként zúdult Dél-Koreára

Legalább heten meghaltak, hatan eltűntek az özönvízszerű eső okozta áradásban a dél-koreai főváros régiójában hétfőn. Szöul jómódú Gangnam negyedének utcái folyókká változtak, a járművek elmerültek, a víz elárasztotta a tömegközlekedési eszközöket.
17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.

Népszerű