Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nagy léptekkel érkezik az igazi ősz

2021.10.06
07:29
Forrás
Pannon RTV
Megerősödik a szél, beborul az ég és csapadékosra fordul az időjárás - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.

Ma felhős, csapadékos időre számíthatunk a térségünkben. A maximális nappali hőmérséklet 17 fok körül alakul. Az elkövetkező napokban fokozatos lehűlés kezdődik, eső bárhol, bármikor előfordulhat. A legmelegebb órákban mindössze 15 fok lesz, míg a hajnalok igencsak csípősnek ígérkeznek, a hétvégén például 6 fokig is süllyedhet a hőmérő higanyszála. A hosszútávú prognózis szerint egészen a hónap végéig marad az ehhez hasonló őszies időjárás térségünkben.

időjárás
ősz

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű