Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nagyszülők Online

2018-10-03
16:25
2018-10-03
18:03
Forrás
Pannon RTV
Az internet és a közösségi média könnyed kezelése, illetve alapvető informatikai ismeretek átadása a célja a Nagyszülők Online elnevezésű képzésnek.

A Vajdasági Magyar Képző- Kutató- és Kulturális Központ által szervezett ingyenes kurzuson László Aranka informatikatanár adja át tudását az idősebb korosztály számára. A foglalkozások október öt szerdáján, délután három órától kezdődnek, alkalmanként pedig nagyjából két órát ölelnek fel.

Kosányi Tamás, képzési referens, VM4K: „Azt szem előtt tartottuk, hogy a nagyszülők nem olyan tudással érkeznek egy képzésre - vagy nagyszülők korabeli hölgyek és urak -, mint a mai fiatalok, ebből kifolyólag úgy alakítottuk a tanárnővel a képzést, hogy az a kezdetektől, az alapoktól kezdődjön. Itt értek általános számítógép és internethasználatot, és ez tovább terjed majd a hónap folyamán a közösségi médiára, az elektronikus levelezésre is.”

VM4K
Szabadka
számítógép kezelés

Most

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.