Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Naposabb lesz a hétvége

2022.09.21
07:51
2022.09.21
09:55
Forrás
hidmet.gov.rs, Tanjug
Újabb csapadékos időszak keddtől lesz Vajdaságban.

Változó felhőzetre számíthatunk szerdán. A mérsékelt felhősödés mellett időnként előbukkanhat a nap. Záporok még előfordulhatnak. A csúcshőmérséklet 15-16 fok körül alakul. Csütörtökön is hasonló lesz az időjárás. Némi változás a hétvégén várható, hosszabb napos időszakok mellett néhány fokkal magasabb lesz a hőmérséklet, a maximumok meghaladhatják a 20 fokot. Újabb esős időszak keddtől várható Vajdaságban.

időjárás
hőmérséklet
csapadék

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.